Omakotitalot
Ekosaimaa toimittaa luotettavasti avaimet käteen -periaatteella aurinkopaneelit omakotitaloon.
aurinkopaneelit, omakotitalo, aurinkosähköjärkestelmä, aurinkoenergia
15342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15342,page-child,parent-pageid-15799,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Omakotitalot

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Suomalaisten suosikkitapa asua on omakotitalo ja aurinkopaneelit käyvätkin jokaiselle katolle. Eri kattomateriaaleille on omat Suomessa valmistetut kiinnitysjärjestelmät.

Aurinkosähköjärjestelmä vähentää tavallisen sähkön kulutusta, mikä tarkoittaa edullisempaa sähkölaskua. Sinun ei tarvitse osata laskea, minkälaisella järjestelmällä hyödyt taloudellisesti eniten. Me teemme laskelmat eri vaihtoehdoilla ja käymme ne kanssasi yhdessä läpi! Voit jatkossa seurata sähkönkulutusta kätevästi kännykkäaplikaatiolla.

Aurinkopaneelien tuottotakuu jopa 30 vuotta
Aurinkopaneelit kesämökille

Aurinkopaneelit vapaa-ajan asunnolle

Oletko haaveillut kesämökilläsi jo monta vuotta normaalista valaistuksesta, kahvinkeittimestä tai jääkaapista? 

Myös vapaa-ajan asunnolle asennettu aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä niin paljon, että se pienentää varsinaista sähkölaskuasi. Jos oikeaa sähköliittymää ei ole, aurinkosähkön avulla voit sähköistää sähköttömän mökin ja saada haaveilemasi mukavuudet. Aurinkopaneelien asentaminen maksaa yleensä vähemmän kuin sähköverkkoon liittyminen. Paneelit on mahdollista asentaa hyvin erilaisiin vapaa-ajan asuntoihin hyvin erilaisille tonteille. Aurinkosähköjärjestelmän asennuksesta myös vapaa-ajan asunnolle voi saada kotitalousvähennystä!

Aurinkopaneelien asennuksesta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Opastamme sinua myös veroilmoituksen tekemisessä.

Aurinkosähköjärjestelmän asennustakuu 5 vuotta

Kuinka homma etenee

1 ) Ota yhteyttä

Tulemme ilmaiselle tutustumiskäynnille, kuuntelemme juuri sinun tarpeitasi ja teemme tarvittavat mittaukset.

2 ) Tehdään kirjallinen sopimus

Solmimme kanssasi aurinkosähköjärjestelmän toimittamisesta kirjallisen sopimuksen, jossa sovimme yksityiskohtaisesti aurinkopaneelien asennuksen aikataulusta ja hinnasta. Teemme myös kaikki muut tarvittavat paperityöt mahdollisten lupien hakemisesta esitäytettyyn veroilmoitukseen.

3 ) Järjestelmän asennus ja perehdyttäminen

Luotettavat yhteistyökumppanimme tulevat asentamaan aurinkosähköjärjestelmän. Saat suullisesti ja kirjallisesti kaiken tarvittavan tiedon järjestelmän käyttöönotosta ja seurannasta.

4 ) Olet tyytyväinen

Elät tavallista arkea ja nautit halvemmasta sähkölaskusta. Jos tulee kysymyksiä, autamme yhä mielellämme!

Usein kysyttyä aurinkosähköstä
Katso tuotteemme
Hanki aurinkopaneelit rahoituksella

Ota yhteyttä

    * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

    Annan suostumuksen henkilötietojeni käsittelyyn.*