Miksi aurinkosähkö?
Auringon säteily on maksutonta, päästötöntä ja äänetöntä, eikä se lopu koskaan! Oikein mitoitettu ja asennettu järjestelmä tuottaa sähköä päivittäiseen käyttöön, mikä taas pienentää sähkölaskuasi.
aurinkosähkö, aurinkoenergia, aurinkopaneelit, hyödyt
30
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-30,page-parent,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Miksi aurinkosähkö?

Aika ottaa aurinkoa

Osa suomalaisista epäilee yhä, etteivät aurinkopaneelit voi olla kannattava investointi täällä – onhan Suomi kylmä ja pimeä maa! Aurinkosähköjärjestelmässä auringon tuottaman lämmön määrällä ei kuitenkaan ole merkitystä. Oma aurinkovoimalasi muuttaa sähköksi auringon säteilyenergiaa, ei lämpöä. Niinpä aurinkosähkön tuotanto voi olla runsasta viileänäkin päivänä.

Säteilyä lähes yhtä paljon kuin Saksassa

Suomi ei myöskään ole niin pimeä maa, miltä sen kansalaisista tuntuu. On totta, että valoa on keskitalvella vähän, mutta keväisin ja kesäisin sitä on pitkien päivien ansiosta enemmän kuin talvella. Niinpä aurinkosähköjärjestelmä saa myös Suomessa riittävästi säteilyä helmikuusta aina marraskuuhun asti. Etelä-Suomessa vuotuinen auringon kokonaissäteilyn määrä on lähes sama kuin Pohjois-Saksassa.

Aurinkopaneelien asennus luotettavasti ja ammattitaidolla
Aurinkosähkö on loputonta, päästötöntä ja äänetöntä.

Sähkölasku pienenee, kiinteistön arvo nousee

Auringon säteily on maksutonta, päästötöntä ja äänetöntä, eikä se lopu koskaan! Omiin tarpeisiisi tarkkaan mitoitettu ja oikein asennettu järjestelmä tuottaa sähköä päivittäiseen käyttöön, mikä taas pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi kiinteistön arvo nousee, kun sen energiantuotanto on taattu nykyaikaisella ja ympäristöystävällisellä tavalla.

Parhaat tuotteet, pitkät takuut

Aurinkopaneeleita on nykyään saatavissa monen kokoisina ja moniin käyttötarkoituksiin. Ekosaimaan aurinkopaneelit ovat kaikki TIER 1-luokituksen saaneiden valmistajien paneeleita, joilla annetaan jopa 30 vuoden tuottotakuu.

Aurinkopaneelit kesämökille
Usein kysyttyä aurinkosähköstä
Katso tuotteemme
Hanki aurinkopaneelit rahoituksella