Rahoitus
Aurinkosähköjärjestelmän hankinta on mahdollista rahoituksen avulla. Et tarvitse takaajia, vakuuksia tai kiinnityksiä, eikä rahoitussopimuksella ole myöskään erillisiä perustamiskustannuksia.
aurinkopaneelit, rahoitus, santander ostorahoitus, santander, op rahoitus, osuuspankki, rahoitustuote
196
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-196,page-child,parent-pageid-15799,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Rahoitus

Aurinkopaneelien hankinta rahoituksella

Aurinkovoimalan asentaminen oman kodin, vapaa-ajan asunnon tai yrityksen katolle on taloudellisesti hyvä investointi, josta hyödyt vuosikymmeniä. Se on mahdollista rahoituksen avulla. Et tarvitse takaajia, vakuuksia tai kiinnityksiä, eikä rahoitussopimuksella ole myöskään erillisiä perustamiskustannuksia. Energiarahoituksen koron voi vähentää verotuksessa ja ensimmäisen maksuerän eräpäivä on aikaisintaan kuukausi aurinkovoimalan asennuksen jälkeen. Kuukausittain erääntyvän maksun suuruuden voit itse valita. Pienin mahdollinen erä on 90 euroa. Rahoituksen hakeminen tai myönteinen luottopäätös ei sido sinua vielä mihinkään.

Santander Ostorahoitus

Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin.

 

Ostorahoituksen kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Tätä on Santander Ostorahoitus

• Kortiton rahoitustuote
• Ei vakuuksia eikä takaajia
Lainasumma 300 € – 40 000 €
• Avausmaksu aina 0 €
• Kiinteä korko
Maksuaikaa jopa 10 vuotta
• Laskutus kuukausittain tasaerissä
• Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Kuinka haen Santander Ostorahoitusta

Klikkaa alla olevasta taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Santander ostorahoitus

OP:n rahoitus

• Rahoitus 2 500–50 000 €.
• Joustava takaisinmaksuaika.
• Edullinen korko OP-prime + 6,95%.
• Laskutuspalkkio 7 €/kk.
• Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
• Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,78 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 954,91 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170,00 euron minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Op rahoitus logo

Hae kertaluottoa